Grup de 2n

El temps de lleure és un temps de trencament amb les aules, de descans anímic i físic. Ha de ser un temps per carregar energies i desenvolupar la psicomotricitat fina i gruixuda.

APRENEM DE MANERA DIVERTIDA. Els més petits aprenen potenciant la fantasia i l’art del joc holístic. Mitjançant contes, cançons i balls aprenen sobre ells i sobre el seu entorn. És una manera molt divertida d’aprendre i interioritzar els hàbits. Activitats: Contes, cançons, balls o jocs.

PROJECTE “JO MONITOR” ELS NENS I NENES COMENÇARAN A CONVIURE AMB LA RESPONSABILITAT
Es tracta d’un projecte plantejat per fer amb els infants d’infantil i primària durant tot el curs. De manera rotativa, cada setmana un nen o una nena serà l’ajudant del monitor (s’identificarà amb una de les samarretes de Valors) i hi col·laborarà en les tasques que s’acordin i que els mateixos nens puguin plantejar. D’aquesta manera, aconseguim generar una dinàmica de proximitat molt positiva per al grup i el seu referent, així com reforçar aquesta figura d’una forma divertida i entretinguda. Algunes activitats que es duran a terme pel “Jo monitor”: Serviran el pa als companys, seran els primers de la fila, seran responsables de tasques organitzatives durant els jocs i activitats, cooperaran amb els monitors. El nen que fa de “Jo monitor” manté el càrrec durant tot el temps de migdia, tant durant l’àpat com durant el temps de lleure.
L’últim dia de la setmana seuran tots junts i es farà un traspàs de càrrec de Jo monitor, on es valorarà de manera positiva la tasca feta per l’infant que ha fet de Jo monitor durant aquella setmana, i es nomenarà el Jo monitor de la setmana següent.

LA LEO CIENTÍFICA
La Leo és una científica, inventora i exploradora. Té un hortet on cultiva fruites, verdures, herbes aromàtiques. Li encanta cuinar, és molt curiosa i li apassiona aprendre i investigar sobre la natura i l’ésser humà. Viatja pel món i visita a diferents escoles, coneixent nens i nenes de molts països, aprenent de la seva cultura i els seus hàbits. Dina amb els nens i nens, juga, fa esport i porta un munt de sorpreses amb ella a cada visita: invents, receptes, productes i jocs!
Al llarg de tot el curs portarà als nens i nenes a viatjar pel temps dels descobriments i dels invents que han fet enriquir l’alimentació i la gastronomia. Un cop al mes ens lleparem els dits amb el menús de sempre que ens prepara la Sole.

Enguany al grup de 2n els acompanyaran les monitores: Sergi Sarria, Nil Martínez i Laura Alberich.

Categories2nEtiquetes