Grup de 3r i 4t

El temps de migdia és un temps de trencament, un moment per cremar energia i agafar-ne de nova abans de seguir amb el currículum escolar.
Els jocs en grup i els esports són la millor manera de desconnectar i d’esbargir-se a l’hora que es consoliden valors com la cooperació, el respecte als demés i l’esforç.

PROJECTE “JO MONITOR” ELS NENS I NENES COMENÇARAN A CONVIURE AMB LA RESPONSABILITAT
Es tracta d’un projecte plantejat per fer amb els infants d’infantil i primària durant tot el curs. De manera rotativa, cada setmana un nen o una nena serà l’ajudant del monitor (s’identificarà amb una de les samarretes de Valors) i hi col·laborarà en les tasques que s’acordin i que els mateixos nens puguin plantejar. D’aquesta manera, aconseguim generar una dinàmica de proximitat molt positiva per al grup i el seu referent, així com reforçar aquesta figura d’una forma divertida i entretinguda. Algunes activitats que es duran a terme pel “Jo monitor”: Serviran el pa als companys, seran els primers de la fila, seran responsables de tasques organitzatives durant els jocs i activitats, cooperaran amb els monitors. El nen que fa de “Jo monitor” manté el càrrec durant tot el temps de migdia, tant durant l’àpat com durant el temps de lleure.
L’últim dia de la setmana seuran tots junts i es farà un traspàs de càrrec de Jo monitor, on es valorarà de manera positiva la tasca feta per l’infant que ha fet de Jo monitor durant aquella setmana, i es nomenarà el Jo monitor de la setmana següent.
Un cop al mes ens acompanyaran els menús de sempre ! Són plats típics d’alguna regió i també ens lleparem els dits amb els tastets que ens prepara la Sole.

Enguany al grup de 3r els acompanyaran els monitors: Laura Burgales i Joca Cabanilla.
I el grup de 4t els acompanyaran les monitores: Enric Plana i Claudia Àguila.