Un any més a Valors iniciem el curs amb la ferma voluntat de pujar el llistó. Aquest any començarem a treballar planificant els camps amb els pagesos i pageses del Parc Agrari del Baix Llobregat, perquè arribin a les escoles les millors fruites i verdures de temporada, proximitat i ecològiques. Seguim virant cap a productors de confiança, especialitzats i amb els que compartim principis i il·lusions.

Des del punt de vista pedagògic aquest curs, dins el temps de migdia, posarem el focus en aspectes a l’ordre del dia com la sostenibilitat, l’ecologia i l’impacte que allò que mengem té en el món que ens envolta. Comencem doncs! #somvalors

A continuació podeu consultar els menús de setembre. Els productes amb els que treballem els trobareu explicats al post de benvinguda. També trobareu les recomanacions d’esmorzars, berenars i sopars que complementen nutricionalment el que els vostres fills i filles mengen a l’escola. Esperem que els nens i nenes el gaudeixin i aprofitem per enviar-vos una salutació afectuosa! Bon profit!

Qualsevol cosa, com sempre, estem a la vostra disposició.

Menú basal

Recomanacions esmorzar, berenar i sopar

dietes

Menú halal

Menú sense gluten ni lactosa

Menú sense gluten

Menú sense lactosa

Menú sense ou

Menú sense peix

Menú sense ou, fruits secs, marisc, conserves i xocolata

Menú sense porc

Menú no carn

Menú ovolacteovegetarià

Menú sense lactosa, proteïna de la llet de vaca, vedella ni albergínia

Menú sense fruits secs

Menú sense proteïna de la llet de vaca ni fruits secs

Menú sense PLV, ou, fruits secs, olives, marisc, kiwi i préssec

Menú sense faves, mongetes ni pèsols

Menú sense marisc